Hierontalahjakortti Turku – Lahjakortti toimii aina!

Hierontalahjakortti sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Me Vireässä huollamme kehoa sekä mieltä. Anna siis lahjaksi irtiotto stressaavasta arjesta tai kivunlievitystä hieronnan muodossa. Lahjakortti hierontaan Vireälle toimii varmasti.

Suoraan ostamaan pääset sivun alaosasta.

Miksi lahjakortti Vireästä?

Lahjakortit saat ostettua ja maksettua suoraan verkkokaupassamme. Saat heti oston jälkeen sähköisen lahjakortin joka on tulostettavissa tai annettavissa sellaisenaan vaikka suoraan lahjan saajan sähköpostiin. Postituskin onnistuu kahden täyden arkipäivän toimitusajalla.

Hierontalahjakortin käyttö on myös tehty helpoksi. Toimipaikkamme urheilupuiston ja bussiaseman kupeessa katutasossa ovat helposti löydettävissä. Laajat aukioloajat, aikojen hyvä saatavuus ja kätevä nettiajanvaraus takaavat sen, että lahjakortti tulee varmasti käytetyksi.

Lue asiakkaiden arvosteluja Vireästä täältä.

Millainen lahjakortti hierontaan olisi sopiva?

Lahjakortin valinnassa et voi tehdä suurta virhettä. Vireän hierojat osaavat sopeutua erilaisiin tilanteisiin niin ajankäytön kuin tarpeidenkin osalta. Joustamme myös lahjakorttien käytön suhteen niin, että lahjakortille ostettu aika voidaan muuttaa arvoksi ja käyttää lahjakorttia lyhyempiin tai pidempiin aikoihin jos asiakas näin parhaaksi kokee. Erotuksen voi maksaa itsekkin ellei lahjakortin arvo muutoin riitä. Tunnin aika mahdollistaa jo hyvin monipuolisen käsittelyn.

Lue lisää hieronta-ajan valitsemisesta täältä.

Hierontalahjakortti Turku – Turun parhaille hierojille.