Yhteystiedot

Ajo-ohjeet saat suoraan puhelimeesi Vireän logoja kartalta klikkaamalla

Peruutukset vain varausvahvistusviestin peruutuslinkin kautta, soittaen tai tekstiviestillä. Sähköpostiperuutuksia emme huomioi.

Palvelemme teitä seuraavasti

Arkisin 9:00 – 21:00

Lauantaisin 10:00 – 18:00 (Varausten mukaan)

Sunnuntaina  10:00 – 18:00 (Varausten mukaan)

PUHELIN: 045 898 0801

SÄHKÖPOSTI: 

TOIMIPISTEEMME LÖYDÄT:

Martti – Stålarminkatu 3, 20810 Turku

Bussiasema – Ratapihankatu 12, 20100 Turku

Portsa – Puutarhakatu 30, 20100 Turku

Olemme paikalla kuitenkin vain asiakkaiden mukaan. Varmimmin löydät avoimet ovet aukioloaikojen puitteissa Stålarminkatu 3 tai Ratapihankatu 12, Turku.

Ajanvaraukset, saapuminen ja peruutusehdot

Ajan varaat helpoiten netistä täältä. Puhelinvarauskin onnistuu. Ellemme vastaa niin soitamme takaisin heti kun asiakastöiltämme ehdimme.

Stålarminkadun toimipisteemme sijaitsee kerrostalon päädyssä katutasossa, n. 100m Pippurimyllyltä Kupittaalle päin. Stålarminkadun liikkeellämme on myös asiakaspaikoitus. Käänny talon päädyn ja bussipysäkin välistä sisäpihalle. Kaksi ensimmäistä paikkaa on merkattu kyltein Vireän asiakaspaikoiksi.

Ratapihankadun toimipiste sijaitsee monien liikenneyhteyksien päässä bussiaseman vieressä katutasossa näkyvällä paikalla Brahenkadun ja Ratapihankadun kulmassa. Matkahuolto on aivan meitä vastapäätä. Omia asiakaspaikkoja ei ole, mutta matkahuollon pihalla sekä liikkeemme edessä on maksullisia paikkoja aina vapaana. Ilmaisia 2h kiekkopaikkoja on Läntisen pitkäkadun ja Kauppiaskadun puolella.

Puutarhakadun toimipiste sijaitsee Puutarhakadun ja Sairashuoneenkadun kulmassa Portsassa Mikaelin Kirkon kupeessa. Hyvin näkyvä kulmahuoneisto katutasossa. Ympäristössä paljon ilmaisia paikkoja kiekolla ja ilman.

HUOM! Kaikki ajanvaraukset täytyy perua hyvissä ajoin esteen ilmetessä. Peruutukset vain varausvahvistusviestin peruutuslinkin kautta, soittaen tai tekstiviestillä. Sähköpostiperuutuksia emme huomioi.

PERUUTUSEHDOT: Ajanvaraus täytyy perua viimeistään 12h ennen ajanvarauksen alkua. Tätä myöhemmin tai peruuttamattomista ajoista veloitamme palvelun normaalin hinnan.

Ota yhteyttä oheisella lomakkeella

Stålarminkatun toimipiste

Stålarminkatu 3, 20810 Turku

Ratapihankadun toimipiste

Ratapihankatu 12, 20100 Turku