Vireä på svenska

Boka tid hos Linda eller Isabella kan du göra enkelt via nätet. Alla Lindas lediga tider hittar du under fliken Trädgårdsgatan 30 (Puutarhakatu 30), Isabellas lediga tider hittar du under fliken Bangårdsgatan 12 (Ratapihankatu 12). Du kan även ringa oss, men tyvärr kan vi då inte garantera betjäning på svenska.

Boka din massagebehandling via nätet här.

Tidsbokning per telefon på nummer 045 8980801. Per telefon betjänar vi på finska och engelska.

OBS! Alla bokningar är bindande. Du kan avboka din tid via länken i bokningsbekräftelsen som skickas till den mailadress du angivit. Avbokningar bör ske senast 12 timmar innan bokad tid. Du kan även avboka din tid genom att skicka ett SMS till nummer 045 8980801. För icke avbokade tider debiterar vi tjänstens fulla pris. Kontrollera din skräppost om bokningsbekräftelsen inte syns i din mail.

Matias Henriksson

Utbildad massör, muskelvårdare för idrottare, fysioterapeut student yrkehögskola

Jag arbetar på adressen Trädgårdsgatan 30

Jag är utbildad massör samt idrotts massör. Min examen tog jag via TYA – Läroanstalt 2016. I dagens läge studerar jag till fysioterapeut på Turun AMK.

Jag har alltid varit intresserad av människors välmående samt prestationsförmåga. Jag har spelat korgboll i många år vilket har stärkt mitt kunnande och ökat mitt intresse att hjälpa människor med olika skador. Jag har varit speciellt intresserad av ny information från undersökningar och att tillämpa det i praktiken. På sidan om korgboll så har gymmande alltid varit en del av min aktiva livsstil och det har hjälpt mig att förstå vikten av rörlighet för att förebygga skador.
Som en massör har jag möjlighet att hjälpa människor med skador eller smärta. Min hjälp är en kombination av direkt massage samt information till kunden hur hen kan förebygga eller minska på smärta.

Isabella Forsman

Utbildad massör, muskelvårdare för idrottare

Jag arbetar på adressen Bangårdsgatan 12

Jag har tidigare studerat hälsopedagogik i Sverige och senare också till sjukskötare i Finland. Jag kom i kontakt med massage första gången genom mina fritidsintressen fotboll och handboll. Då jag insåg effekterna massagen hade blev jag mer intresserad av massörsyrket och därefter sökte jag mig till Solvalla Idrottsinstitut i Esbo, varifrån jag blev utexaminerad i juni 2017 och fick yrkestiteln utbildad massör och muskelvårdare för idrottare.

Under min studietid fick jag bland annat vara med och ansvara över muskelvården av yrkesfotbollsspelare under ett fotbollsläger. Dessa erfarenheter har, utöver min egna långa idrottsbakgrund, hjälpt mig mycket i mitt massörsyrke och jag kan hjälpa klienter med olika besvär.

Jag har äntligen hittat rätt yrke för mig och mina framtidsplaner innefattar fördjupande kurser i manuell terapi samt att i ett senare skede möjligtvis studera vidare till fysioterapeut.

På Vireä tar jag emot kunder på svenska, finska. samt engelska.

Hjälpguide för tidsbokning via nätet

 1. Välj plats.
  Bangårdsgatan (Ratapihankatu) 12 eller  Trädgårdsgatan (Puutarhakatu) 3
 2. Välj behandling.
  Massage 15 min lämpar sig för akuta problem eller för idrottare i behov av snabb återhämtningsbehandling. Vi kan på denna tid behandla små områden såsom nacke och axlar eller ett större område i snabbt tempo såsom ben.
  Massage 30 min lämpar sig för behandling av t.ex. axlar-nacke.
  Massage 45 min lämpar sig för djupgående behandling av t.ex. övre rygg.
  Massage 60 min lämpar sig för t.ex. halvkroppsbehandling (rygg/ben).
  Massage 75 min lämpar sig för t.ex. utförlig halvkroppsbehandling (rygg+armar/ben+säte).
  Massage 90 min lämpar sig för djupgående halvkroppsbehandling alt. avslappnande helkroppsmassage.
 3. Välj massör och tidpunkt.
  För svenskspråkig betjäning välj Linda Holmström eller Isabella Forsman.
 4. Fyll i dina kontaktuppgifter.
  (För att kunna gå vidare med bokningen måste du fylla i boxarna märkta med *)
  Förnamn*
  Efternamn*
  Adress
  Postnummer
  Postanstalt
  Mailadress*
  Telefonnummer*
  Övrig information
  Kom ihåg mig
 5. Boka