Hierontalahjakortti – Mikä homma?

Miksi Vireä?

Lahjakortin ostaminen ja käyttäminen on helppoa. Vireällä on neljä toimipistettä eri puolilla Turkua, helppo nettiajanvaraus ja vapaita aikoja saatavilla aamusta iltaan (9:00 – 21:00) arkena ja ajoittain myös viikonloppuisin. Meillä on käynyt yli 15000 asiakasta ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme. Lue asiakkaiden arvosteluja täältä.

Sähköinen lahjakortti

Tämä on ehdottomasti helpoin tapa ostaa ja käyttää lahjakortti. Osto tapahtuu verkkomaksulla. Kun osto on tehty saat sähköpostilla .pdf tiedostona lahjakortin. Voit tulostaa tämän tai antaa sen sellaisenaan vaikka mailin välityksellä lahjan saajalle. Suurin osa lahjakortin käyttäjistä maksaa käynnin lahjakortilla näyttäen lahjakorttia kännykän näytöltä. Helppoa. Katso tästä miltä sähköinen lahjakortti näyttää.

TÄSTÄ TAKAISIN SHOPPAILEMAAN

Postitus

Voit myös halutessasi valita postituksen (+3€). Maksu tapahtuu edelleen verkkomaksuna ja fyysinen lahjakortti lähetetään postitse antamaasi postiosoitteeseen. Lahjakortti postitetaan samana päivänä ja posti kulkee perille kahdessa tai kolmessa päivässä.

Nouto

Noutokin onnistuu. Meillä ei ole toimipisteissä vastaanottohenkilökuntaa eli pääosan ajasta me olemme asiakkaissamme kirjaimellisesti kiinni. Voit tulla meille ilman sovittua aikaakin ja parhaiten tavoitat meidät Stålarminkatu 3 ja Ratapihankatu 12 toimipisteissä. Katso täältä yhteystietomme. Jos mainoskylttimme on toimipisteen edessä ulkona kadulla niin olemme auki. Ei muuta kuin sisään ja koputtele hoitohuoneen ovia niin tulemme avaamaan. Jos tulet ilman ajanvarausta noutamaan lahjakorttia niin valmistaudu maksuun mielellään korttimaksulla ja valmiilla ajatuksella mitä olet ostamassa. Pyrimme aina siihen, että hoidot keskeytyisivät mahdollisimman vähäksi aikaa.

Huomioithan, että olemme auki JOS meillä on asiakkaita. Lahjakorttien sesonkina (Esim. Joulu) pyrimme päivystämään paikalla aina arkisin 9:00 – 21:00 ja la – su 10:00 – 18:00 vaikka meillä ei olisi asiakkaita eli tällöin voit huoletta tulla piipahtamaan paikalla.

Yleistä

Kertakäynnit lahjakortteina ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Jos lahjakortti on sarjakortti niin ensimmäinen kerta täytyy käyttää 6kk sisällä. Ensimmäisen kerran jälkeen sarjakortin palvelut ovat voimassa vielä 12kk.

Palvelun pituuden valitsemisesta ei kannata tehdä rakettitiedettä. Jos aihe kuitenkin kiinnostaa tarkemmin niin lue lisää täältä. Karkea ohjeistus on, että tunnin aika sopii moneen tarpeeseen ja sillä voidaan käydä jopa yli puolet kehon lihaksista läpi eli tällä onnistut lähes varmasti täyttämään lahjan saajan tarpeen. Tätä pienemmille hoitoalueille lyhempää aikaa ja koko kropan hieronnalle pisin mahdollinen 90 minuutin aika.

Vaikka palvelun pituus ei lopulta olisi optimaalinen lahjan saajalle voidaan lahjakortti aina muuttaa ”arvoksi” jolloin lahjakortin arvoa voidaan käyttää hyvin luovasti pidempiin tai lyhyempiin aikoihin. Ellei lahjakortin arvo riitä haluttuun palveluun niin erotuksen voi maksaa paikan päällä. Tämä on hyvin normaalia ja jokapäiväistä meille ja voit ohjeistaa lahjan saajaa halutessasi toimimaan näin.

TÄSTÄ TAKAISIN SHOPPAILEMAAN