Hierontalahjakortti – Turku

HUOM! Smartum, Epassi ja Edenred käyttäjät. Verkkokaupassa ei voi suoraan maksaa työhyvinvointietuuksilla, mutta voit tehdä ostoksia kuitenkin etänä lukemalla ohjeet täältä.

Hierontalahjakortti sopii rentoutumiseen tai kivunhoitoon kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Lahjakortti hierontaan toimii aina! Toimitustapoina posti, nouto (Turku) ja digi jolloin saat lahjakortin heti sähköpostiisi.

Miksi ostaisin hierontalahjakortin Vireästä? Lue tämä niin tiedät kaiken lahjakorteistamme ja siitä miksi se kannattaa ostaa Vireästä.

Lahjan valinta on helppoa eikä kysyttävää ole? Hyvä. Valitse palvelu alta ja osta.

Miksi hierontalahjakortti juuri Vireästä?

HUOM! Smartum, Epassi ja Edenred käyttäjät. Verkkokaupassa ei voi suoraan maksaa työhyvinvointietuuksilla, mutta voit tehdä ostoksia kuitenkin etänä lukemalla ohjeet täältä.

Hierontalahjakortin ostaminen ja käyttäminen on helppoa. Meillä on käynyt yli 15000 asiakasta ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme. Lue asiakkaiden arvosteluja täältä.

Vireällä on neljä toimipistettä eri puolilla Turkua, helppo nettiajanvaraus ja vapaita hieronta-aikoja saatavilla aamusta iltaan (9:00 – 21:00) arkena ja ajoittain myös viikonloppuisin. Vireässä toimii niin nais- kuin mieshierojia.

TÄSTÄ TAKAISIN SHOPPAILEMAAN

Hieronta-ajan pituus?

Palvelun pituuden valitsemisesta ei kannata tehdä rakettitiedettä. Jos aihe kuitenkin kiinnostaa tarkemmin niin lue lisää täältä.

Karkea ohjeistus on, että tunnin aika sopii moneen tarpeeseen ja sillä voidaan käydä jopa yli puolet kehon lihaksista läpi eli tällä onnistut lähes varmasti täyttämään lahjan saajan tarpeen. Tätä pienemmille hoitoalueille lyhempää aikaa ja koko kropan hieronnalle pisin mahdollinen 90 minuutin aika. Vireän kaksi ostetuinta lahjakorttia on järjestyksessä 60 minuutin yksittäinen hieronta ja 3 x 45 minuutin hierontasarjakortti.

Vaikka palvelun pituus ei lopulta olisi optimaalinen lahjan saajalle voidaan lahjakortti aina palauttaa arvoksi, jolloin lahjakortin arvoa voidaan käyttää hyvin luovasti pidempiin tai lyhyempiin aikoihin. Ellei lahjakortin arvo riitä haluttuun palveluun niin erotuksen voi maksaa paikan päällä. Tämä lahjakorteilla pelaaminen on hyvin normaalia ja jokapäiväistä meille ja voit ohjeistaa lahjan saajaa halutessasi toimimaan näin.

Toimitus sähköisesti

Tämä on ehdottomasti helpoin tapa ostaa ja käyttää lahjakortti. Osto tapahtuu verkkomaksulla. Kun osto on tehty saat sähköpostilla .pdf tiedostona hierontalahjakortin. Voit tulostaa tämän tai antaa sen sellaisenaan vaikka mailin välityksellä lahjan saajalle.

Suurin osa lahjakortin käyttäjistä maksaa käynnin lahjakortilla näyttäen lahjakorttia kännykän näytöltä. Helppoa! Katso tästä miltä sähköinen lahjakortti näyttää.

TÄSTÄ TAKAISIN SHOPPAILEMAAN

Toimitus postitse

Voit myös halutessasi valita postituksen (+3€). Maksu tapahtuu edelleen verkkomaksuna ja fyysinen lahjakortti lähetetään postitse antamaasi postiosoitteeseen. Lahjakortti postitetaan samana päivänä ja posti kulkee perille kahdessa tai kolmessa päivässä. Voit laittaa postiosoitteeksi oman osoitteesi / nimesi tai osoittaa sen suoraan lahjan saajan osoitteeseen. Postitettu ja noudettu lahjakortti ovat A5 kokoisia.

Hierontalahjakortin nouto paikan päältä (Turku)

Noutokin onnistuu. Meillä ei ole toimipisteissä vastaanottohenkilökuntaa eli pääosan ajasta me olemme asiakkaissamme kirjaimellisesti kiinni. Voit kuitenkin tulla meille ilman sovittua aikaa ja parhaiten tavoitat meidät Stålarminkatu 3 ja Ratapihankatu 12 Turku, toimipisteissä. Katso täältä yhteystietomme. Jos mainoskylttimme on toimipisteen edessä ulkona kadulla niin olemme auki. Ei muuta kuin sisään ja koputtele hoitohuoneen ovia niin tulemme avaamaan.

Jos tulet ilman ajanvarausta noutamaan hierontalahjakorttia niin valmistaudu maksuun mielellään korttimaksulla ja valmiilla ajatuksella mitä olet ostamassa. Pyrimme aina siihen, että hoidot keskeytyisivät mahdollisimman vähäksi aikaa.

Huomioithan, että olemme auki jos meillä on asiakkaita. Lahjakorttien sesonkina (esim. joulun aika) pyrimme päivystämään paikalla aina arkisin 9:00 – 21:00 ja la – su 10:00 – 18:00 vaikka meillä ei olisi asiakkaita eli tällöin voit huoletta tulla piipahtamaan paikalla aukioloaikojen puitteissa.

TÄSTÄ TAKAISIN SHOPPAILEMAAN

Voimassaoloaika

Kertakäynnit hierontalahjakortteina ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Jos lahjakortti on sarjakortti niin ensimmäinen kerta täytyy käyttää 6kk sisällä. Ensimmäisen kerran jälkeen hierontasarjakortin palvelut ovat voimassa vielä 12kk.

Maksutavat

Paikan päällä kortilla ja käteisellä. Suosi korttia. Verkkokaupassa kaikki yleisimmät pankkisiirrot, kortit ja OP lasku.

Työsuhde-eduilla kuten Smartum, ePassi ja Edenred voit ostaa hierontalahjakortin, mutta vain itsellesi. HUOM! Verkkokaupassa et saa maksettua suoraan työhyvinvointieduilla. Ohjeet työhyvinvointietuuksilla lahjakortin etäostamiseen täältä.

TÄSTÄ TAKAISIN SHOPPAILEMAAN