Fysioterapia Turku

Mitä on fysioterapia? Turku

(Helpoin tapa varata aika fysioterapeutille on nettivarauksemme kautta, jonka voit tehdä tästä.)

Fysioterapia Turku. Fysioterapia on ihmisen toimintakyvyn ylläpitämistä tai sen edistämistä sekä kivun hoitoa. Se voi olla mm. vamman kuntouttamista tai vammojen ennaltaehkäisyä. Tavoitteena voi olla työkyvyn, liikkumisen tai minkä tahansa toiminnan kehittyminen. Ennen kaikkea fysioterapian tulee olla yksilöllistä, juuri sinun tarpeisiin kohdennettua ja näyttöön perustuvaa kuntoutusta tai toimintakykyä ylläpitävää terapiaa. Menetelmiä tähän on mm. ohjaus ja neuvonta, manuaalinen terapia sekä tärkeänä osana terapeuttinen harjoittelu.

Alta löydät yleistä tietoa fysioterapiasta.

Jos fysioterapia on sinulle tuttua niin valitse itsellesi sopiva fysioterapeutti oireesi, fysioterapeutin erityisosaamisen ja taustan perusteella täältä.

Asiakkaiden kirjoittamia kokemuksia meistä voit lukea täältä.

Täydellistä palvelua!

Osaavat asiansa

Tavoitteellista fysioterapiaa yksilöllisesti kuntoutumiseen, ennaltaehkäisyyn tai työhyvinvointiin. Vapaita aikoja iltaisin ja viikonloppuisin. Ajanvaraus kätevästi nettivarauksen kautta. Fysioterapeutin -palvelut löydät Turusta Bussiaseman ja Martin toimipisteistä.

Kuvassa vasemmalla fysioterapeuttimme Markus FC TPS edustuksen mukana kentän laidalla. Markus vastaa myös FC TPS edustuksen fysiosta.

Kenelle fysioterapia sopii?

Fysioterapia sopii käytännössä ihan jokaiselle. Yleisimmät syyt hakeutua fysioterapiaan on kipu tuki- ja liikuntaelimistössä, jokin rajoite toimintakyvyssä, ennen ja/tai jälkeen leikkauksen tai, kun haluat ennaltaehkäistä esim. työn tai harrastuksen aiheuttamia rasituksia. Liikkuja voi tulla fysioterapeutin vastaanotolle myös hakemaan suorituskykyä parantavia ideoita tai ajatuksia, kuinka treenata entistä tehokkaammin. Meillä Vireässä fysioterapeutti on keskittynyt tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan.

Ellet ole aiemmin käynyt fysioterapiassa voit lukea miten fysioterapiaa Vireässä käytännössä toteutetaan täältä.

Fysioterapeutille hierontaan?

Onnistuu. Fysioterapeuttimme omaa myös koulutetun hierojan ja urheiluhieronta -tutkinnon. Lisäksi työkalupakista löytyy fysiopuolen tekniikoita kuten mulligan concept, faskiakäsittely, nivelmobilisointi ja kinesioteippaus. Hierontaan varattua aikaa voidaan siis käyttää oletettavasti monipuolisemmin ja hoitoon voidaan liittää fysioterapeuttista ohjausta tarpeen mukaan. Fysioterapeutin tekemään hierontaan sovelletaan fysioterapiahinnastoa. Fysiohinnaston löydät täältä.

Tarvitsenko lähetettä fysioterapiaan?

Et tarvitse. Voit hakeutua suoraan fysioterapeutin vastaanotolle Vireään ja näin saada nopeasti ensiapua vaivaasi ja mahdollinen kuntoutuminen päästään aloittamaan heti. Voit edelleen ottaa lähetteen mukaasi, mutta 1.1.2023 lähtien Kelan ei myönnä korvausta fysioterapiasta.

Jos sinulla on maksusitoumus niin ota se mukaasi ensimmäiselle käynnille. Laskutus onnistuu vain maksusitoumuksen ja laskutustietojen kanssa.

Miten pitkän ajan tarvitsen fysioterapiaan?

Ensimmäisen käynnin on hyvä olla aina 60min, jonka aikana asiakas tutkitaan ja laaditaan yhdessä hoidon tavoitteet. Seuraavat ajat voivat olla mitä tahansa 15-60min väillä. Jatkokäyntien pituudet neuvotellaan fysioterapeutin kanssa.

Miksi fysioterapiaan juuri Vireään?

Olemme ammattitaitoisia ja päivitämme osaamistamme jatkuvasti. Tilamme ovat nykyaikaiset ja helposti löydettävät. Meille saat ajan aina nopeasti ja varauksen voi tehdä 24/7 nettivarauksella. Osaamme tarpeen ja tilanteen mukaan ohjata sinut myös eteenpäin ellemme osaa auttaa sinua. Näin vältyt turhilta käynneiltä.

Lue lisää fysioterapeuteistamme täältä.