Meille harjoitteluun tai töihin? Hieronta ja fysioterapia

Vireä työpaikkana?

Vireässä toimitaan yrittäjänä. Vireä tarjoaa asiakkaat, työtilat ja kaiken mitä tarvitset työssäsi. Asiakkaista olemme niin varmoja, että tarjoamme minimilaskutuksena 2000 € ensimmäisestä kuukaudesta lähtien. Tämän lisäksi annamme taloudellista tukea lisäkouluttautumiseen. Sinulta vaadimme osaamista ja kiinnostusta alaa kohtaan. Kykyä kuunnella potilasta yksilönä, suunnitella ja toteuttaa hoitoja juuri yksilön tarpeen mukaan ja aitoa halua auttaa potilasta voimaan paremmin.

Pääseekö Vireään harjoitteluun?

Riippuu alasta mitä opiskelet ja siitä missä vaiheessa opiskelusi ovat. Koulutettuja hierojia otamme harjoitteluun mielellämme. Fysioterapeutteja voimme ottaa harjoitteluun jos opiskelut ovat viimeisellä vuodella ja taustalla on myös koulutetun hierojan tutkinto.

Miten kouluttautua hierojaksi / fysioterapeutiksi?

Koulutettu hieroja on terveydenhuoltoalan ammattilainen. Työ on luvanvaraista ja luvan myöntää koulutuksen käyneille aluehallintovirasto. Koulutusta järjestää pääasiassa yksityiset koulut, kuten TYA-Oppilaitos (Turun hierojakoulu) Turussa. Koulutus näyttötutkintoineen on valmis vuodessa. Fysioterapia taas on AMK-tutkinto ja koulutusta järjestetään mm. Turussa. Koulusta valmistutaan pääasiassa neljän vuoden sisään.

Työ- tai harjoittelupaikan haku

Vireä hakee jatkuvasti uusia alan ammattilaisia kasvavaan tiimiinsä. Koulutettuja hierojia pystymme työllistämään aina ja hyvin nopeasti. Fysioterapeutteja tilanteen mukaan. Täytä perustiedot ja laita itsestäsi lyhyt kuvaus tai liitä CV ja/tai kuva yhteydenottolomakkeeseen. Olemme sinuun yhteyksissä.

You can upload up to 4 files.