Kehonkoostumusmittaus InBody 720 laitteella – Turku

Kehonkoostumusmittaus on tarkka tapa saada tietoa oman kehon koostumuksesta. Parhaiten kehonkoostumusmittaukset palvelevat silloin kun seurataan ravinto- tai treeniohjelman vaikutusta kehon koostumukseen.

Katso mitä mittaustulos pitää sisällään täältä.

Miksi kehonkoostumusmittaukseen Vireään?

Vireän kehonkoostumusmittaus tehdään markkinoiden tarkimmalla InBody 720 laitteella. 3000 mittauksen kokemuksella analysoimme ja ohjeistamme asiakasta kohti parempia tuloksia. Mittauksen suorittaa aina koulutettu Personal Trainer. Yhtä kokenutta ja huolellista mittausanalyysia et tule toisaalta löytämään.

Katso asiakkaidemme arvioita Vireästä täältä.

Kenelle InBody -mittaus soveltuu?

Mittaukseen voi tulla kuka vain iästä tai kuntotasosta riippumatta. InBody -mittaus kestää vain muutaman minuutin, jonka jälkeen asiakas saa tulosraportin mittaustuloksista. Ajanvaraustyypistä riippuen voimme käydä tulokset tarkasti kanssasi läpi ja tämä onkin suositeltavaa ainakin ensimmäisellä kerralla.

Lue lisää kehonkoostumusmittauksista täältä.

Mitä on otettava huomioon mittaukseen tullessa?

Tärkeintä on, ettei mittauspäivänä harjoiteta liikuntaa tai hyvin fyysistä työtä ennen mittausta. Toiseksi tärkeintä on, ettet ole juuri syönyt vatsaasi täyteen ennen mittausta. Tämän lisäksi on hyvä valita mittausajankohdaksi mahdollisimman helposti vakioitava hetki, jotta mahdolliset seurantamittaukset olisi helppo tehdä täysin samalla tavalla.

Katso miten 2kk harjoittelu vaikutti asiakkaamme kehonkoostumus mittaustuloksiin täältä.